Gastenboek

Schrijf een bericht in het gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.
Jouw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.
Het is mogelijk dat jouw invoer alleen zichtbaar in het gastenboek nadat wij het beoordeeld hebben.
We behouden het recht om berichten te verwijderen.
3 berichten.
bert van emden bert van emden schreef op 13 februari 2020 om 22:24
Na een heftig plotseling verlies van mijn vader,wist Gerrit op een fijne wijze mij te behandelen en de heftige scherpe randen van een intens verdriet,dat pijnlijk in mijn lijf was gaan wonen,weg te nemen en een heldere openheid te creeren waardoor ik weer met rust en betere gemoedstoestand op een mooie manier een afscheid kon voorbereiden,en er ook kalm en met liefde te kunnen zijn voor mijn naasten,die mij op dat moment nodig hadden als sterke steun om door deze periode heen te komen. Vooral de energieen in mijn lijf en gestel vonden weer hun juiste plek en er kwam een fijne kalmte in mijn spieren,hoofd en gewrichten en alle heftige emotinele pijnen werden alsware omgezet in rustig gepast verdriet met veel liefde en aandacht. uiteraard dankbaar!!
mjrm19571958 mjrm19571958 schreef op 6 februari 2020 om 12:16
Het energetisch werken met Gerrit was een bijzondere positieve ervaring. Ik had last van een tennis elleboog. De focus was niet op mijn elleboog, maar op de borststreek. Na de behandeling, in z’n algemeenheid een veel opener gevoel in mijn lijf. Net alsof er meer ruimte is in, met name, in de borststreek. Heel apart dat daardoor ook minder focus is op mijn tennisarm. Martien
Koos Koos schreef op 15 januari 2020 om 09:35
Zijn magische touch liet de pijn als sneeuw voor de zon verdwijnen. Niet voorgoed, maar de pijn kwam niet meer zo intens terug als daarvoor. Bijzonder!
Posts Protect Plugin by http://blog.muffs.ru