Gerrit Bosma energetisch lichaamwerk

Klik hier indien je een bericht achter wilt laten in het gastenboek.

Sinds 2014 gebruik ik de krachtige energie in mijn handen en mijn sterke intuïtie om -pijnlijke plekken- te laten ontspannen zonder iemand aan te raken. Ooit is mij eens gezegd dat mijn handen genezend zouden kunnen werken. Ik geloofde daar niet in en dat doe ik nog niet. Mijn handen genezen niet maar de energie die er van uitstraalt kan bijdragen in een helingsproces. Uiteindelijk ben jezelf verantwoordelijk hoe je met energie werkt.

Magnetiseurs en vertegenwoordigers van de alternatieve geneeskunst adviseerden mij geen scholing te volgen omdat mijn intuïtie en de energieën die zij ervoeren vanuit mijn handen zeer krachtig, eerlijk en juist zijn. Een energiemeter sloeg uit bij mijn handen.

Ik ben gaan lezen over energieën. Wetenschappelijke en natuurkundige uiteenzettingen kon ik niet altijd volgen. Ik nam kennis van levensenergieën die in niet Westerse culturen benoemd worden, over energiecentra waarvan de chakra’s het meest bekend zijn, over hoe energieën fysieke processen beïnvloeden, over informatietransformatie naar klieren, organen, hersenen, naar lichaam en geest. Weinig van die kennis kan ik reproduceren maar veel voelde logisch.

Het hele lichaam is energie. Zelfs buiten het fysieke lichaam stroomt persoons eigen energie. Iedereen kent het gevoel dat iemand “te dichtbij” komt.De energiestroom rondom je lichaam schijnt uit verschillende lagen te bestaan. Elke laag staat voor een mate van bewust zijn. Van fysiek duidelijk voelbaar, emotioneel tot onbewust. De lagen zijn niet strikt gescheiden, lijken elkaar soms in mindere of meerdere mate te overlappen. Blokkade in de ene laag beïnvloed de andere.

Mijn behandelgebied richt zich met name in de laag die het dichtst bij je lichaam aansluit, de fysieke laag. Maar omdat de ene laag niet te scheiden is van de andere kunnen emoties verschijnen of uit het onderbewuste komen vragen. Door de confrontatie met de emotie en de vragen aan te gaan zal dit helpen bij de heling van de klacht.

Het kan zijn dat onze energieën niet voldoende contact maken, dan is het beter een andere weg te gaan. Toch is het nooit voorgekomen dat iemand zich niet ontspannen voelde na een behandeling. Dat is ook de reden waarom ik mensen liever thuis behandel. Het is plezieriger om in ontspannen toestand thuis te blijven dan om uit een praktijkruimte te vertrekken.

Mijn ervaring is dat een acute pijn snel verlicht kan worden, pijnen die al langer in het lichaam aanwezig zijn vergen meer zorg en tijd. Een behandeling kan emoties oproepen of een bewustzijn aanwakkeren.

 

Posts Protect Plugin by http://blog.muffs.ru